Rodinný dom, 7 izbový

Pri dvanástej jamke golfového ihriska v Toscana v Indian Wells v Kalifornii sa nachádza nádherný domov na opatrovanej parcele s dychberúcim výhľadom na okolité hory.

Tento starosvetsky designovaný dom ponúka luxusné bývanie v srdci údolia Coachela, medzi Palm Desert a letoviskom La Quinta.

Dom sa skladá zo štyroch spální s vlastnými kúpeľňami, priestrannej obývačky, profesionálne, luxusne vybavenej kuchyne, formálnej jedálne, impozantnej pracovne, telocvične, dvoch oddelených toaliet a mnoho ďalšieho. Na pozemku sa nachádza aj malý pristavený domček s dvoma spálňami, dvoma kúpeľňami a obývacou izbou, ktorý je situovaný priamo ku vchodu na dvor a pýši sa krbom a fontánou. Interiér sa vyznačuje rozsiahlym použitím kamenných povrchov a bohatým dreveným dekorom (nábytok, kuch. linka, obklady, podlahy) klenutými stropmi, a interiérovým design (Old World) a vybavením na mieru. K sídlu ďalej patria 2 klimatizované garáže s liatymi podlahami a strechu domu pokrývajú vstavané solárne panely.

Vonkajšie priestory ponúkajú zastrešené posedenie s ohniskom, bazén, kúpele, letnú kuchyňu, ohnisko a vírivku.

Indian Wells je mesto v oblasti Riverside v Kalifornii a je známe pre svoje hotely, golfové ihriská a luxusné rezidenčné oblasti. V Riverside sa tiež organizuje 6. najväčší tenisový turnaj na svete - Indian Wells Masters.

Interiér: 549m2
Pozemky: 178060m2

Túto nehnuteľnosť predáva spoločnosť HK Lane Real Estate. Agentkou je Kerrie Balance.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29957
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    549 m²
  • Pozemok
    1 780 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.